csütörtök, október 16

Össze-vissza. Álmos bejegyzés

Ma megtudtam, hogy mikor írjuk az első ZH-kat. Nagy örömömre mindkettőt ugyanazon a napon írjuk meg, vagyis a szünet ( amit igazából olvasóhétnek hívunk, csakhogy jobban hangozzon) utáni első szerdán.
Kimondottan tetszett a mai politika tud. előadás. A gazdaságtörténetet meg még mindig nem szeretem, s ahogy elnézem, soha nem is fogok vele a muszájnál szorosabb kapcsolatba kerülni. A délutánt a szólásszabadságról szóló cikkek olvasásával és a témában készült karikatúrák nézegetésével töltöttem, ugyanis erről kellett írjak a holnapi órára. Majd ide is felteszem. ( mondván az első beadandómat, ami igazából nem is beadandó, mert a tanár nem szedi be, megörökítem).
Édesanyám nagyon élvezi a munkáját, állandóan erről áradozik, nagyon örülök, hogy ilyen jól érzi magát ( még akkor is, ha egy sztorit többször is meg kell hallgatnom).
Adina (el)utazik.
Ui.: most kaptuk meg a gazdaságpolitika tematikáját, s mellé vázlatokat, a zh ( s majd a vizsga) anyagát....ha ezt tudom nem töröm magam az ezen az órán amúgy is értelmetlen jegyzeteléssel....a lényeg, hogy ezután nem is fogom!

Nincsenek megjegyzések: