szombat, augusztus 13

Pányokon táboroztunk

Nagyon jól telt az elmúlt hét. A szüleimmel , Jéminával és Emővel hétfő este elmentünk Debrecenbe, ahonnan másnap (Jéminát Juditra cseréltük :) elindultunk Pányokra ( a Szlovák határ mellett) táborozni. Először, vagyis érkezésünkkor, minden idegen volt , de hamar megszoktuk. Nagyon jók voltak a csoport beszélgetéseink, valamint a délelőtti és esti alkalmak. Kedden érkezés után kipakoltunk, ebédeltünk, majd felderítetük a terepet. Volt ott mindenféle. Akadálypály, ping-pong aztal, csocsó, röplabda, és lábtenisz pálya, íjjak nyilak, és érdekes társasjátékok szóval, nem unatkoztunk a héten. Nekem talán az íjjászat tetszett a legjobban, meg a Mancala nevő társasjáték. Szerdán elmentünk Kassára, az ősi magyar városba. Szép helyen van ez a város, valamint a régi város is nagyon gyönyörű. Kassán vacsoráztunk és az alkalomra, "haza" tértünk. Csütörtökön a táborban voltunk egész nap, sokat játszottunk, Juditék is kipróbálták az akadálypályát és jobban megismertük a társaságot. Pénteken Emővel résztvettem a toronyfutáson (hegyre futás 3 km)..hát... mi nem szaladtunk, de szedtük a lábunkat, és a lányok közül így is elsők lettünk. Ma jöttünk haza délelőtt még ott voltunk az előadáson és a csoportbeszélgetésen, még ebédeltünk is majd elnidultunk Debrecenbe. Ott vásároltunk, majd hazafelé vettük az irányt.
Jó volt táborozni, hallani bizonyságtételeket, igehírdetéseket, új embereket, helyeket megismerni. Ezeket soha ki nem hagynám, de ennek ellenére, most örülök, hogy itthon lehetek, és a saját szobámban :D a saját ágyamban aludhatok.
Nagyon örülök/tem annak is, hogy Emő is velünk lehetett a táborba, jobban megismerhetük egymást.
Nemsokára vége a vakációnak, ettől végig fut a hideg a hátamon, megint az iskola, nem mintha, nem várnám, hogy találkozhassam az osztályitársaimmmal, azt várom, de a tanulást nem. MOst viszont még örülhetek, mert még van időm, ha kevésis, de van még a Vakációból.
Holnap, jönnek a Kémeriek, mert most itt lesz a beszámoló a táborozásról. Ki lesznek vetítve a képek, amiket most válogattam össze. Elválaltam, örömmel, szeretem az ilyen "munkát", nekem ez kikapcsolódás valamilyen szinten.

Nincsenek megjegyzések: