szombat, július 2

hétfő

Éjjel 1kor indultunk el itthonról, az autónk útközben két órát állt (édesapám pihent) és 6:10-kor érkeztünk meg Marosvásárhelyre. Nagyon örültünk, hogy megérkezhettünk, de hamarosan kidőltünk (még két órát aludtunk, most már az ágyban). Felkelés után következett az áhítat, ami után a finom reggeli. Ma Beátával együtt én mosogattam.
Reggelizés után elmentünk az állatkertbe (Napsugár, Járed, Sára és mi nagyobb unokák). Útközben bementünk a McDonald's-ba ebédet venni, amit az állatkertbe érkezésünkkor azonnal el is fogyasztottunk. Hát, ami azt illeti az állatkert nem volt közel, de megérte elgyalogolni odáig. Együtt voltunk és még az állatokat is megnézhettük, szóval jó volt. Állatnézés után haza indultunk, de előtte bementünk a játszótérre:D és még ezt is élveztük :P. Ki gondolta volna? Hát igen együtt minden jó.
Este imaórai alkalom (6 óra) volt a gyülekezetben. Nagyon jól telt, olyan családias volt az egész (kevesen is voltunk az igaz), nekem jó volt, hogy ott lehettem.
AZ összejövetel után még egy filmet (Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!) is megnéztünk. Filmnézés után még Catan-oztunk is egyet.

Nincsenek megjegyzések: