hétfő, június 6

hétfő

Ma is jó napom volt. A többiek voltak osztálykiránduláson, a hétvégém, így utólag, örülök, hogy édesapám, nem engedett el. MA volt alkalmam, jól elbeszélgetni két osztálytársammal(külön-külön, olyan jó volt. Ma Enikő így nyilatkozozz rólam:" Mirjám, neked olyan jó te mindenkiről tudsz mindent, mert mindenkinek ott vagy a közepe, és senkinek sem vagy izé." :D:D Ez maggyarra lefordítva így hangzik: MIrjám, neked olyan jó, mert neked mindenki elmondja a gondját, titkát, mert te mindenkivel jóban vagy. Nincsennek ellenségeid, senki sem haragszikrád sem fordítva. Ez nagyon jól esett. Ez így is van, és remélem, hogy továbra is így lesz. Viszont nagyon sok felelősséggel jár. Legalábbis én így érzem. Még volt valami a mai napon ami nagyon meglepett és nagyon jól esett. Az egyik fiú amikor belépett az osztályba (áhítatra) szokás szeritn minden fiúval kezet fogott és köszönt a lányoknak és velem is kezet fogott. Ez nekem most azért esett jól, mert mostanában elvoltam keseredve amiatt, hogy a fiuk lánynak nézenk. Jó ez érthető, de meg is tetszem nekik és akkor pedig nem lehetünk barátok, mivel nekem meg most még nem tetszenek a fiúk. A lényeg az, hogy nem igazán értettem, hogy miért nem tudnak haverként kezelni, mint Juditot. Neki ez mindig könnyen ment. Ő mindig haver volt. NA, de ma ez jól esett és kész.

4 megjegyzés:

mutter írta...

ó, na! ne kezdd te is álcázni magad!!!:P
nem is biztos, hogy haver muszáj lenni velük:D

mutter írta...

a lányoknak, ha olyan személy van, mint te, az ritka. inkább becsüld meg azt, mint drága kincset, s lelki ajándékot! élvezem az írásaid.

mutter írta...

erről tartunk egy fórumot a Veress uncsikkal a Hargitán vagy a tengeren:) az idén.... ne felejtsd el. csak azért mert neki kezdtem a levélnek, de ezt túl hosszú és nem olyan hatékony levélben megbeszélni. ezt megvitatni kell!:D

vmirjam írta...

én benne vagyok a beszélgetésben :D